Επικοινωνία


il_570xN.189398609

email: atenistasgroup@gmail.com
twitter: www.twitter.com/atenistas
facebook: www.facebook.com/atenistas

19 comments

 1. Ροδούλα Λόλα

  Καλησπέρα. Με τους μαθητές μας δουλεύουμε ένα Project πάνω στον Παπαδιαμάντη και θέλουμε να επισκεφθούμε τον ΄Αγιο Ελισσαίο, να δουν τα παιδιά τον χώρο και ίσως να διαβάσουν ή να παίξουν εκεί δραματοποιημένο κάποιο διήγημα του συγγραφέα. Μπορείτε να μου πείτε πώς μπορούμε να το υλοποιήσουμε αυτό πρακτικά; Δηλαδή, αν γίνεται να βρούμε ανοιχτά, με ποιους πρέπει να επικοινωνήσουμε; Η επίσκεψή μας προγραμματίζεται για τις 11 Ιανουαρίου 2012. Θα σας είμαστε ευγνώμονες αν μπορούσατε να μας υποδείξετε τον τρόπο. Ευχαριστώ πολύ και σας συγχαίρω για τις δραστηριότητές σας.

 2. Vasilis

  Γεια σας!
  Περνώ συχνά από το Μοναστηράκι και με λύπη μου βλέπω ότι ύστερα από τόσες εργασίες (έξω από το μετρό) και χρήματα που δαπανήθηκαν, η πλατεία είναι κακάσχημη, χωρίς καθόλου πράσινο και αφιλόξενη. Είναι δύσκολο ο Δήμος ή εμείς να τοποθετήουμε π.χ. μεγάλες γλάστρες με ψηλά φυτά σε ορισμένα σημεία της πλατείας ή να γίνουν άλλες παρεμβάσεις (βάψιμο) που θα αλλάξουν την εικόνα της; Ενδεχομένως να μπορεί να γίνει το ίδιο και στην Ομόνοια;

 3. Ξανθή

  Καλημέρα και καλή χρονιά!!
  Με μεγάλη λύπη διαπιστώνω ότι το άλσος της παλιάς Σχολής Ευελπίδων έχει μείνει στη μοίρα του μες τους κάδους σκουπιδιών να κείτονται στο έδαφος τα σκουπίδια πεταμένα εδώ κι εκεί, οι δήθεν φιλόζωοι να αφήνουν τα αποπατήματα των σκύλων τους εδώ κι εκεί και άκρη δεν βρίσκω σε ποιόν ανήκει η αρμοδιότητα καθαρισμού του. Ο δήμος Αθηναίων λέει ότι δεν είναι στη δική του αρμοδιότητα και είναι στο ΥΠΕΧΩΔΕ.
  Νομίζω ότι αξίζει μιας καλύτερης μοίρας είμαι διατιθεμένη να βοηθήσω σε ενδεχόμενη δράση καθαρισμού του.
  Ευχαριστώ πολύ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.