Επικοινωνία


il_570xN.189398609

email: atenistasgroup@gmail.com
twitter: www.twitter.com/atenistas
facebook: www.facebook.com/atenistas

19 comments

 1. Βασιλης

  πραγματικα πολυ σημαντικη πρωτοβουλια.Ευχομαι να γινεστε ολο και περισσοτεροι

  δωστε σημασια στην δενδροφυτευση και στις υποδομες Wi-Fi

 2. Ειρήνη

  Συγχαρητήρια για τις δράσεις και τις ιδέες σας! Βλέποντας την κατάσταση στους δρόμους και τα πεζοδρόμια με τα διάσπαρτα σκουπίδια -ειδικά τώρα που άρχισε να φυσάει έχουν μετατραπεί σε σκουπιδότοπους- σκέφτηκα να προτείνετε μια μέρα και ώρα (πχ Κυριακή πρωί) που ο καθένας θα βγει να καθαρίσει το πεζοδρόμιο και τον δρόμο μπροστά από το σπίτι ή την πολυκατοικία του! Νομίζω ότι ίσως πειστούν αρκετοί να συμμετάσχουν (εξάλλου θα έχουν το άμεσο θετικό αποτέλεσμα να μην πατάνε πάνω στα σκουπίδια και να μπαίνουν μετά στο σπίτι τους) και αν υπάρξει ανταπόκριση θα μπορούσε αυτό να επαναλαμβάνεται (ας πούμε την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα). Μπορεί να είμαστε λίγο γραφικοί στην αρχή αλλά αξίζει τον κόπο η προσπάθεια!

 3. Ελένη

  To παρκάκι πίσω από το Badminton, στην εγκατάσταση του δήμου πίσω από το δημοτικό κολυμβητήριο είναι γεμάτο σκουπίδια, τα δέντρα είναι απεριποίητα και η είσοδος από γουδί είναι μέσα από ένα συρματόπλεγμα. Είναι κρίμα γιατί είναι ένας πολύ ωραίος χώρος για πικ νικ, τρέξιμο, περπάτημα κτλ.

  Επιπλέον εδώ και καιρό έχω συμπληρώσει το «ενδιαφέρομαι» αλλά δεν λαμβάνω κανένα email. Στο facebook θα ήταν καλή ιδέα αν οι δράσεις ανακοινώνονταν και σαν προσκλήσεις σε event. Είναι κρίμα να είμαστε 44000 μέλη και να μην συμμετέχουμε γιατί δεν είδαμε το post!

  Συνεχίστε την καλή προσπάθεια!!!!

 4. ZAKCHEOU KYRIAKI

  Γεια σε όλους. Προτείνω να βάψουμε τους τοίχους γύρω από του Κουτσούκ Τζαμί στο μοναστηράκι, είναι πραγματικά λυπηρό και μου προκαλεί ντροπή να βλέπω έναν ιστορικό χώρο έτσι ατιμασμένο και βανδαλισμένο.
  Ευχαριστώ.

 5. Δεν μένω στην Αθήνα, αλλά θέλω να σας συγχαρώ για τις δράσεις και πρωτοβουλίες σας κι εύχομαι, όχι μόνο να συνεχίσετε και ν’ αυξάνονται συνεχώς τα μέλη σας, αλλά και να σας μιμηθούν όλες οι πόλεις και τα χωριά της Ελλάδος, κάθε γειτονιά και κάθε νοικοκύρης/ά.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.