Δίκτυο τροφίμων

Screen Shot 2013-02-12 at 3.18.16 PM

Δίνουμε λίγη ώρα από τον χρόνο μας, στήνουμε ένα αποτελεσματικό δίκτυο και με προσωπική και διακριτική επαφή, βοηθάμε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Πως βοηθάς:

 bagΔίνεις τρόφιμα

Συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας, σε δράσεις συγκέντρωσής τους
(επίκειται μία στο τέλος Φλεβάρη). Οι δράσεις ανακοινώνονται μέσα από τη σελίδα μας στο facebook καθώς και με στην email λίστα μας.
Αν είστε δε, παραγωγός ή εταιρεία και θέλετε να ενισχύσετε,  συμπληρώστε εδώ.

handΜας κάνεις γνωστή περίπτωση ανθρώπου που τα ‘χει ανάγκη 

Ήδη έχουμε ξεκινήσει μέσω προσωπικών επαφών στις γειτονιές της πόλης, τη δημιουργία λίστας με άπορες οικογένειες  που έχουν ανάγκη. Μπορείς  κι εσύ να ενισχύσεις την προσπάθεια. Υπάρχει στην γειτονιά σου κάποιος άνθρωπος ή οικογένεια που γνωρίζεις ότι τα τρόφιμα αυτά θα τον βοηθούσαν στην καθημερινότητά του; Ενημέρωσέ μας, κάνοντας μια γενική περιγραφή, για την περίπτωση συμπληρώνοντας την φόρμα εδώ.

carΓίνε «ανάδοχος»

Μπορεί να μην φτάσουν τα χέρια της ομάδας Plus για την παράδοση τροφίμων. Θα σ’ ενδιέφερε να συμμετέχεις στην δράση βοηθώντας και  μεταφέροντας κούτα με τρόφιμα απ’ το χώρο που τα ‘χουμε φυλαγμένα και να τα παραδώσεις στην οικογένεια/άτομο που ‘τα χει ανάγκη;
Συμπλήρωσε την φόρμα ενδιαφέροντος εδώ .

Λειτουργία-Διασφάλιση: Η ομάδα plus των atenistas  συντονίζει την λήψη των τροφίμων, αποθήκευσή τους και χορήγησή τους συνεργαζόμενη με μέλη απ’ όλες τις άλλες ομάδες των atenistas, δημιουργώντας ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης  για την ορθή διαχείριση και ροή των τροφίμων προς τις περιπτώσεις που θα ενταχθούν στην λίστα βοηθείας. • Οποιος υποδείξει μια περίπτωση που χρειάζεται βοήθεια δεν μπορεί  να αναλάβει ανάδοχός της. • Στις υποδείξεις κριτήριο θα είναι η χρονική σειρά ενδιαφέροντος , οι ομάδες Civil και Plus θα τις εξετάσουν και η τελική αποδοχή τους θα ναι ανάλογη των ποσοτήτων τροφίμων συγκεντρώνονται.