Συλλέγοντας για την Κιβωτό Κόσμου και Γηροκομείο

Η Αθήνα έχει τελικά μια μεγάλη καρδιά! Αυτό αποδείχτηκε από την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων που διοργανώσαμε το Σάββατο 2/11/19 με τη βοήθεια δεκάδων Αθηναίων για την Κιβωτό του Κόσμου και το Γηροκομείο Αθηνών.
Μέσα σε 4 ώρες σε δύο σταθμούς μετρό, Πανόρμου και Πανεπιστημίου, με την δική σας συνδρομή μαζέψαμε γάλατα μακράς διάρκειας, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, λάδι, μπισκότα, κρουασάν, μέλι, μαρμελάδες, καφέ, ντοματάκια, οδοντόκρεμες, σαπούνια, σερβιέτες και πάνες ακράτειας και γεμίσαμε ασφυκτικά το φορτηγάκι της Κιβωτού του Κόσμου και τα 3 αυτοκίνητα του Γηροκομείου Αθηνών.
Και οι δύο φορείς έμειναν παραπάνω από ικανοποιημένοι με τα είδη που μαζεύτηκαν χάρη σε εσάς!
Σας ευχαριστούμε και πάλι για την συμμετοχή σας, όπως επίσης και τα σούπερ μάρκετ ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε, ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε και ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε. για τις γενναιόδωρες προσφορές τους σε τρόφιμα και είδη υγιεινής, το Σεράφειο που μας προμήθευσε με τους πάγκους εργασίας καθώς και τους εργαζόμενους του Τμήματος Κάδων της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δ. Αθηναίων που ανέλαβαν την μεταφορά τους.

Αρέσει σε %d bloggers: