Το debate των υποψήφιων Δημάρχων στο AtenistasAthensLab

Δημοτικές εκλογές 2019, το σημαντικότερο στοίχημα της πόλης για μια νέα σελίδα και μια επανεκκίνηση στις λειτουργίες και έργο του Δήμου Αθηναίων για την πόλη μας. Οι atenistas, στο πλαίσιο της παρουσίας μας στα πράγματα της πόλης, διοργανώσαμε μια συζήτηση debate με τέσσερις υποψήφιους Δημάρχους με στόχο από την μια να δείξουμε παραλείψεις, προβλήματα, ιδέες που συγκεντρώσαμε μέσω της πλατφόρμας AthensLab και από την άλλη να ακούσουμε τις θέσεις τους για συγκεκριμένα θέματα της Αθήνας.

Έτσι την Κυριακή 12 Μαίου είχαμε το Athens Lab «Συζήτηση με τους υποψήφιους Δημάρχους» στο φιλόξενο χώρο του Ρομάντσο. Στην κατάμεστη αίθουσα οι επικεφαλής των παρατάξεων Παύλος Γερουλάνος, “Αθήνα είσαι εσύ” , Νάσος Ηλιόπουλος, “Ανοιχτή Πόλη”, Κώστας Μπακογιάννης, “Αθήνα Ψηλά” , Νίκος Σοφιανός , “Λαϊκή Συσπείρωση Αθήνας” συμμετείχαν σε μια μεγάλη συζήτηση με συντονιστή τον δημοσιογράφο Δημήτρη Αθηνάκη την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο άνω youtube video.

Για την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε το κοινό που έδωσε το σημαντικό παρών, το Ρομάντσο για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου, τους τέσσερις υποψηφίους καθώς και τον Δημήτρη Αθηνάκη που συντόνισε τη συζήτηση.

Αρέσει σε %d bloggers: