Αντάλλαξε το: μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Πλ. Αγίας Ειρήνης + Συλλογή σχολικών για Μάνδρα

 

agia-eirini-17.png

Αυτό το Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου, από τις 12 ως τις 4 το μεσημέρι, για έκτη χρονιά, διοργανώνουμε όλοι μαζί μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης (Αιόλου). Ανταλλαγή βιβλίων/cd, ζεστό χριστουγεννιάτικο κρασί και κεράσματα, μουσικές, συναυλία και το σημαντικό «Συλλογή σχολικών ειδών» για τις ανάγκες μαθητών στην Μάνδρα.

 

ANTAΛΛΑΞΕ ΤΟ!
Φέρε βιβλία – cd – dvd, πάρε καινούργια!

Screen Shot 2017-12-18 at 10.18.35Η μεγαλύτερη ανταλλαγή βιβλίων στην πόλη για 6η χρονιά και αυτά τα Χριστούγεννα στην Αγία Ειρήνη! Από τις 12:00 ως τις 16:00 φέρνουμε βιβλία, cds και dvd που είναι σε καλή κατάσταση αλλά δεν χρειαζόμαστε ή θέλουμε να δωρίσουμε, τα αφήνουμε στους πάγκους και παίρνουμε άλλα που μπορεί να μας ενδιαφέρουν. Αδειάστε τις βιβλιοθήκες σας, δώστε 2η ζωή σε βιβλία που δεν χρειάζεστε πια!

ΓΕΥΣΟΥ ΖΕΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΡΑΣΙ
ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ!
Screen Shot 2017-12-18 at 10.18.40Τίποτα πιο χριστουγεννιάτικο από το άρωμα της κανέλλας στο κρασί.  Οι κατσαρόλες μας θα κρατούν ζεστό το αρωματισμένο χριστουγεννιάτικο κρασί. Και θα’χουμε και κεράσματα για να γλυκαθεί ο κόσμος ακόμη περισσότερο.

 

Screen Shot 2017-12-18 at 10.18.45ΣΥΝΑΥΛΙΑ!

Φέτος τα κάλαντα θα τα πει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) που θα γεμίσει την πλατεία χριστουγεννιάτικες μελωδίες στις 16.00 ακριβώς!
Κέφι, χαρά και κάλαντα αλλά όχι μόνο!

 

+ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ
ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ

Screen Shot 2017-12-18 at 10.18.55Τα σχολεία του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας που επλήγησαν απ’ τις πρόσφατες πλημμύρες ακόμη και σήμερα δεν λειτουργούν κανονικά. Με την αρχή της νέας χρονιάς, οι μαθητές θα χρειαστούν σχολικά είδη και είναι στο χέρι όλων μας να γυρίσουν έχοντας καλύψει αυτές τις ανάγκες στις τάξεις τους.
Γι’αυτό, από τις 12.00 έως τις 16.00 μπορείς να φέρεις:
• Τετράδια,
• Ντοσιέ,
• Στυλό και διορθωτικά,
• Μολύβια, ξύστρες και γομολάστιχες,
• Είδη ζωγραφικής (μπλοκ, ξυλομπογιές, μαρκαδόροι, τέμπερες),
• Διαφάνειες,
• Λευκές σελίδες Α4.
Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στην Κοινωνική Υπηρεσία στο Δημαρχείο Μάνδρας-Ειδυλλίας.

Μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη γιορτή στο κέντρο της πόλης, ελάτε να πούμε τα χρόνια πολλά από κοντά!
Σας περιμένουμε!

_turqoise_final

mandraStirixe.png

books.png

Αρέσει σε %d bloggers: