Βρες την πόλη στο Μουσείο! Κυνήγι αρχαιολογικού θησαυρού, Κυριακή 13/11

Image 007.png150 χρόνια
Εθνικό Αρχαιολογικο Mουσείο

ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ
ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Εντόπισε στην πόλη σημεία που βρέθηκαν εκθέματα
►Επισκέψου τα και συμπλήρωσε τον χάρτη
Μπες δωρεάν στο  Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Αθήνα, η σύγχρονη μεγαλούπολη και παράλληλα μια από τις σημαντικότερες πόλεις στην ιστορία του πολιτισμού. Στην πόλη μας, στους σύγχρονους δρόμους που καθημερινά περπατάμε, σε σημεία απρόσμενα και πέρα απ’ τους γνωστούς αρχαιολογικούς τόπους, ανακαλύφθηκαν σημαντικά ευρήματα. Μάθε ποια είναι αυτά τα σημεία, σύνδεσε στο μυαλό σου τις διαδρομές, και φαντάσου την πόλη σου πέρα απ’ το συνηθισμένο.

Με αφορμή τους εορτασμούς των 150 χρόνων από την ίδρυση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου σας προσκαλούμε σε ένα «κυνήγι αρχαιολογικού θησαυρού» στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, 11:00-16:00.

ΠΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ

image-010Πάρε χάρτη!
Έρχεσαι στο σημείο εκκίνησης Παλιά Βουλή, Σταδίου και Κολοκοτρώνη Σύνταγμα, παίρνεις τον χάρτη. 11.00-14.00

 

image-011Βρες τα σημεία!
Πάνω στον χάρτη αναγράφονται τα σημεία που πρέπει να επισκεφθείς, εκεί που βρέθηκαν τα εκθέματα. Εκεί παίρνεις αυτοκόλλητο και το συμπληρώνεις στην αντίστοιχη θέση στον χάρτη!

 

image-012Φτάσε στο Μουσείο, μπες δωρεάν!
Συμπληρώνοντας και τα 12 σημεία έχεις δικαίωμα εσύ και η παρέα σου να μπείτε δωρεάν στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, και να δεις τα 12 ευρήματα και όλη την Συλλογή του Μουσείου! 12.00-16.00

++ Επιπλέον οι 60 πρώτοι (ανά χάρτη) που θα φτάσουν στο Μουσείο με συμπληρωμένο χάρτη θα κερδίσουν εκδόσεις του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου! Σας περιμένουμε!
Δείτε την πόλη αλλιώς, γιορτάστε μαζί μας τα 150 χρόνια ενός από τα σπουδαιότερα Μουσεία του κόσμου!

fb event

eam_logo-2016_gr

Image 009.png

Αρέσει σε %d bloggers: