Δώσε αγάπη & χαρά: και φέτος φέρε ένα δώρο στα παιδιά!

_megaron_paidia_2015.jpg
Δώσε χαρά στα παιδιά, σε μια ξεχωριστή γιορτή που ετοιμάζουν και φέτος οι Atenistas σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Φέρε το δώρο σου κι εμείς θα το δώσουμε στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα «Η Κιβωτός του Κόσμου». Γι’ αυτά τα παιδιά, το Μέγαρο, ανταποκρινόμενο στην πρωτοβουλία των Atenistas, προσφέρει δωρεάν και αποκλειστικά την παιδική μουσικοθεατρική παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες», στις 9 Ιανουαρίου 2016.

Μπορείς κι εσύ να συμμετέχεις:
αγοράζεις ένα δώρο και το αφήνεις στα ειδικά διαμορφωμένα κουτιά στους 4 σημεία εντός του Μεγάρου (•φουαγιέ ισογείου, •είσοδο του φουαγιέ Τριάντη-έξω από το Mshop, •φουαγιέ Μουσών, •στο φουαγιέ του Banquet) , τις ώρες λειτουργίας των ταμείων και τις μέρες των παραστάσεων, από τις 10 μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου.
Γράφεις την ευχή σου στις ειδικές καρτούλες, ώστε το δώρο σου να γίνει πιο προσωπικό.
Τα δώρα συλλέγονται από το Μέγαρο και τους Atenistas και θα προσφερθούν από τους ηθοποιούς της παράστασης στα παιδιά που θα την παρακολουθήσουν!

* Τα δώρα πρέπει να είναι καινούργια και όχι μεταχειρισμένα, μέσα σε εορταστική σακούλα, χωρίς περιτύλιγμα, και κατάλληλα για παιδιά 5-15 ετών.
* Tα δώρα θα διατεθούν στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα «Η Κιβωτός του Κόσμου». Τα επιπλέον δώρα θα διατεθούν σε άλλους φορείς και ιδρύματα.

www.megaron.gr • http://atenistas.org/
https://www.facebook.com/megaron.gr • https://www.facebook.com/atenistas

Αρέσει σε %d bloggers: