Φιλοζωϊκή Αθήνα, μια μέρα ενδιαφέροντος κι ευαισθητοποίησης, Σάββατο 12/4

filozoiki

doggyΤο Σάββατο 12 Απριλίου η ομάδα plus των atenistas σας προσκαλεί στη μεγάλη φιλοζωική δράση που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Τεχνών στο Πάρκο Ελευθερίας (Μετρό Μέγαρο Μουσικής). Από τις 11.00 έως τις 15.00 θα λάβουν χώρα παράλληλες εκδηλώσεις με σκοπό τη ενημέρωση/ ευαισθητοποίηση, υιοθεσία αδέσποτων ζώων, διαδραστικά παιχνίδια).

 

1Η SAPT HELLAS (Δράση για τα αδέσποτα – Σκύλοι θεραπείας) θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα ειδικό για παιδιά. Θ’ ακολουθήσει παιχνίδι με τα εκπαιδευμένα σκυλιά της οργάνωσης.

 

2Η Σχολή Σκύλων-Οδηγών Τυφλών «Λάρα» θα παρουσιάσει το σημαντικό έργο που επιτελεί και θα έχει σκυλιά οδηγούς για μια παρουσίαση.

 

Ο σύλλογος προστασίας και περίθαλψης άγριας ζωής Anima θα μας ενημερώσει για τη βιοποικιλότητα της Αττικής που δεν γνωρίζουμε καθώς και για τις πρώτες βοήθειες που μπορούμε να δώσουμε σ’ ένα τραυματισμένο ζώο.

 

51Εκπρόσωποι από τη Σωματείο Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων – Stray.Gr. , το Σ.Π.Α.Ζ (Σύλλογο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων),  την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία, το Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλ/φειας και τις Εφτάψυχες – Nine Lives θα παρέχουν ενημέρωση για δικαιώματα ζώων, πληροφορίες για τη νομοθεσία που υπάρχει σχετικά με την κακοποίηση ζώων  ενώ η Π.Φ.Ο. (Πανελλήνια Φιλοζωϊκή Ομοσπονδία) θα ενημερώνει για τη σημασία της στείρωσης.

Υιοθέτηση κατοικιδίων
Έλα, γνώρισε κι εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου να υιοθετήσεις έναν από τους σκύλους και γάτες που φιλοξενούνται στα καταφύγια των παραπάνω οργανώσεων, ομοσπονδιών.

 

3Κι επειδή οι ανάγκες των οργανώσεων που φροντίζουν αδέσποτα είναι τεράστιες  σας προσκαλούμε να τις ενισχύσετε. Γι’ αυτό, θα υπάρχει ειδικός χώρος που θα συγκεντρώνουμε είδη για τους χώρους φιλοξενίας των ζώων αυτών π.χ. κονσέρβες, ξηρά τροφή (σφραγισμένες συσκευασίες), φάρμακα, περιλαίμια κλπ.

 

Σας περιμένουμε το Σάββατο από κοντά!

 

 

dose

Αρέσει σε %d bloggers: