Ένα νυχτερινό λεωφορείο αλλιώτικο απ’ τ’ άλλα

Ένα νυχτερινό λεωφορείο, έντεχνη ζωντανή μουσική και καλή διάθεση. Αυτά ήταν τα στοιχεία που πρωταγωνίστησαν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου, σε μια δράση που ήθελε να ξεφύγει από τα συνηθισμένα. Η φοιτητική ομάδα Intra των atenistas αποφάσισε να αναδείξει τα λιγοστά νυχτερινά δρομολόγια στην Αθήνα με ένα μυστικό party μετά τις δώδεκα στην λεωφορειακή γραμμή 040.

H Αθήνα, είναι μια πόλη  3,5 εκατομμύριων έχει μόνο πέντε λεωφορειακές γραμμές, οι οποίες λειτουργούν και τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές και βαλκανικές πόλεις του ίδιου πληθυσμού, που έχουν κατά μέσο όρο 20 λεωφορειακές γραμμές. Μπορούμε άραγε να αλλάξουμε τα δεδομένα;
Γι’αυτό και η intra με ζωντάνια, ενθουσιασμό και χαμόγελα θέλησε να ενημερώσει το επιβατικό κοινό για τις νυχτερινές γραμμές προκαλώντας το ενδιαφέρον των περαστικών από όπου περνούσε το λεωφορείο.

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε πραγματοποιηθεί χωρίς την θερμή συνεργασία και υποστήριξη των εργαζομένων και της διοίκησης της Ο.ΣΥ Α.Ε. καθώς και την μουσική των Mind Brothers, τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς.

•βίντεο: Κώστας Μπαλιώτης

Ενημερωτικά Αθήνα λειτουργούν οι εξής 5 γραμμές:
040 Πειραιάς Σύνταγμα (δρομολόγια ανά 30′)
500 Πειραιάς Κηφισιά (ανά 60′)
790 Γλυφάδα – Περιστέρι (ανά 60΄)
11 Α. Πατήσια-Παγκράτι (ανά 45′)
Χ14 Σύνταγμα Κηφισιά (ανά 60΄)

Αρέσει σε %d bloggers: