Ας γίνει το αυτονόητο

20110907__59_-620x465
Οι  atenistas παίρνουν πρωτοβουλία για το όργιο παράνομης στάθμευσης σε Πνευματικό Κέντρο και πεζοδρομημένο τμήμα της οδού Μασσαλίας (δίπλα στη Νομική Σχολή) και στέλνουν επιστολή σε κάθε αρμόδιο. Διαβάστε την επιστολή:

«Τα τελευταία χρόνια ο περιβάλλοντας χώρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων όπως και το πεζοδρομημένο τμήμα της οδού Μασσαλίας αντιμετωπίζουν ένα κοινό, σημαντικό πρόβλημα που (ευτυχώς) λύνεται πολύ εύκολα.

Και οι δύο γειτονικοί δημόσιοι χώροι κακοποιούνται συστηματικά από την καθημερινή παρουσία παράνομα σταθμευμένων αυτοκινήτων που καταλαμβάνουν πολύτιμο δημόσιο χώρο υποχρεώνοντας τους πολίτες να δρασκελίζουν ανάμεσα σε παράνομα σταθμευμένα ΙΧ. Το πιο στενάχωρο και απογοητευτικό είναι πως οι πληροφορίες μας φέρουν υπαλλήλους του Πνευματικού Κέντρου και καθηγητές της παρακείμενης Νομικής Σχολής ως ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων οχημάτων.

Ο περιβάλλων χώρος του Πνευματικού Κέντρου αποτελεί τον μοναδικό ελεύθερο (θεωρητικά) χώρο σε μια ακτίνα πολλών δεκάδων μέτρων, στην καρδιάς μιας ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένης περιοχής του κέντρου. Η ανάπλαση της οδού Μασσαλίας υλοποιήθηκε στο πλαίσιο των προ-ολυμπιακών έργων από το υστέρημα των Ελλήνων φορολογουμένων.

Υπό τις σημερινές συνθήκες, νοοτροπίες που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουν να γίνονται αποδεκτές. Ζητάμε την άμεση παρέμβασή σας για να λυθεί το πρόβλημα».

2 comments

  1. όσο σταμάτησε στην Αγία Ειρήνη την Μαγκαζέ τόσο θα σταματήσει κι εδώ.

    • κι όμως μετά από αντίστοιχες επιστολές των atenistas το παρκάρισμα σταμάτησε τόσο μπροστά στο Πανεπιστήμιο όσο και στο παρκάκι πίσω από τη Βιβλιοθήκη!

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: